Grootgenoegen.nl © 2011

 `Broodhuisje´

Tweepersoonskamer in het voormalig brood-huis met de privacy en het comfort van een Bed and Breakfast. Door de eigen opgang bepaald u zelf hoelaat u thuiskomt na een dagje sight-seeing.

De accommodatie beschikt over: dubbel bed, open kast, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.  Verder is de kamer voorzien van een zitje, koelkast, waterkoker en elektrische radiator. Ook aan een haarfohn is gedacht.

Buiten voor de kamer is een afgesloten klein terras met zitje.

 `De Kleine Stal´

Een 2/persoonskamer in de voormalige varkensstal met eigen opgang, privacy maar met het gemak van een Bed and Breakfast.

Deze accommodatie beschikt over: dubbel bed, een kitchenette, eigen badkamer met douche, wastafel, toilet verwarming en fohn. Een kommode en kapstok maken de kamer compleet. Voor de kille avonden in het voor- en najaar beschikt de kamer over een houtkachel en een electrische kachel.

De kamer heeft een klein besloten prive terras  met een prachtig uitzicht over de landerijen en het heuvelachtige terrein van Bourbon L'Archambault. Uiteraard is deze voorzien van tuinmeubilair.

gallery/____impro-1-image324
gallery/____impro-1-onewebmedia-DSC03909

 `De Napoleon Suite´

vEen 4-persoons kamer met twee slaapkamers in een voormalige kalveren stal met een eigen opgang en een besloten achterplaats met uitzicht op Bourbon. Deze accommodatie beschikt over: een salon, 1e slaapkamer met dubbel bed, 2e slaapkamer twee eenpersoons bedden, een kleine keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor kille avonden in het voor- en najaar beschikt deze suite over een electrische kachel en houtkachel. De suite heeft een besloten prive terras met een prachtig uitzicht over de landerijen en het heuvelachtige terrein van Bourbon L'Archambault. Uiteraard is deze voorzien van tuinmeubilair en met een BBQ  plaats