Grootgenoegen.nl © 2011

Wandelen in de Allier

gallery/____impro-1-image324

Wandelen is de beste manier om een land te verkennen. Wie wandelt langs berg en dal ontdekt prachtige natuur, lieflijke dorpjes en oude gebouwen.

De Allier, gelegen aan de voet van het massief Centraal, is een uniek natuurgebied en biedt u bij uitstek de gelegenheid om de Auvergne in al haar pure authenticiteit te verkennen.

Een wandelvakantie in de Allier voert u langs kabbelende beekjes, uitgestrekte bossen, dromerige vennen, verlaten kastelen, landerijen met gammele hekjes en kilometers heg waarin veel dieren zich schuilhouden. Al wandelend langs de boerenerven zult u nagekeken worden door dromerige koeienogen, blatende schapen en grazende paarden. U zult zich terug in de tijd wanen. De rust en de kalmte die neerdaalt zodra u voet in de Allier heeft gezet, is van een uitstekende kwaliteit en van een ongekende luxe.

Wij bieden u meerdaagse wandel vakanties aan. U wandelt van vakantiehuis naar vakantiehuis waar u, na een dag lopen moe maar voldaan, gastvrij onthaald wordt door Nederlands sprekende eigenaren die een uitstekende maaltijd voor u klaarmaken. U vertrekt 's morgens na een uitstekende nachtrust en een goed ontbijt, voorzien van een uitgebreid lunchpakket en een routebeschrijving, naar het volgende huis. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bagage, deze wordt voor u vervoerd naar het volgende adres.

U kunt kiezen uit: drie; vier of vijf wandeldagen waarbij u naar keuze enkele rustdagen in kunt inplannen.

                                                                     

                                                                 "Druk hier onder op Frankrijk wandelen"