Voer hier je tekst in

Voer hier je tekst in

Voer hier je tekst in

                                                Grootgenoegen.nl © 2010

gallery/____impro-1-Naamloos-8

Chambre Broodhuisje

Tweepersoonskamer in het voormalig brood-huis met de privacy en het comfort van een bed and breakfast. Door de eigen opgang bepaald u zelf hoelaat u thuiskomt na een dagje sight-seeing.

De accommodatie beschikt over: dubbel bed, open kast, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.  Verder is de kamer voorzien van een zitje, koelkast en elektrische radiator.

Buiten voor de kamer is een afgesloten klein terrasje met zitje.

Chambre De Kleine Stal

Tweepersoonskamer in de voormalige varkensstal met de privacy en het comfort van een bed and breakfast.

Deze accommodatie beschikt over: dubbel bed, open kast, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor de kille avonden in het voor- en najaar beschikt de kamer over een houtkachel.

Voor de kamer is een klein besloten eigen terras  met een prachtig uitzicht over de landerijen en het heuvelachtige terrein van Bourbon L'Archambault. Uiteraard is deze voorzien van tuinmeubilair.

gallery/____impro-1-image324

                                         Grootgenoegen.nl © 2019

gallery/____impro-1-onewebmedia-DSC03909

Chambre Napoleon Suite

Binnenkort 05-2019 ?? 

Voeg hier de belangrijkste voordelen toe die jouw bedrijf uniek en de beste maken. Vertel waarom je klanten moeten kiezen voor jouw producten of diensten en welke voordelen ze zullen krijgen nadat het product is gekocht. Schrijf je eigen tekst, maak 'm mooi en klik op Klaar.